Gedichtenwedstrijd: Word jij de vice dorpsdichter?

De Poëzieweek Heumen schrijft ook dit jaar weer een gedichtenwedstrijd uit voor jong en ouder.  Alleen inwoners uit de gemeente Heumen, gemeente Mook en Middelaar, Wijchen en Nijmegen mogen meedoen. Het thema luidt: DE TOEKOMST IS NU. De minimale leeftijd voor deelname aan de wedstrijd  is 10 jaar.

dorpsdichtersgilde Gedichten worden beoordeeld door dorpsdichter Marjolein Pieks die de winnaars 1, 2 en 3 meeneemt als support act met haar op het podium. Ook mogen winnaars af en toe in haar plaats gedichten leveren voor gelegenheden waarvoor de dorpsdichter gevraagd wordt.  De dorpsdichter is met name op zoek naar mensen met engagement en muzikaltieit in hun gedichten en performance.

schrijfcoaching De dorpsdichter zal de 3 winnaars van opbouwend commentaar voorzien, samen schaven jullie aan je gedichten door middel van individuele redactiesessies en gezamenlijke schrijfworkshops.  

Uiterlijke inzendtermijn is  29 januari 2020 via info [at}dorpsdichterheumen.nl Aan deelname zijn geen kosten verbonden en de prijsuitreiking vindt plaats op zondagmiddag 2 februari in De Blauwe Salon, vor het eerst sinds jaren weer terug in Cafe de Muse te Malden tussen 12.30 uur en 14.45 uur.